Top

Over Kwaliteit Nagellak

Het team van Kwaliteit Nagellak

Welkom op kwaliteitnagellak.nl, de nagellak webwinkel met alleen nagellak van de hoogste kwaliteit!

Deze webshop is opgericht in 2013 en staat vol met nagellak van de hoogste kwaliteit. Het doel van de webshop is het aanbieden van de beste nagellak tegen een scherpe prijs. Het assortiment proberen we zo breed mogelijk te houden zodat we producten hebben voor een leuke en betaalbare prijs, maar ook exclusieve producten voor als je eens flink wilt uitpakken.

Snelle en betrouwbare service zijn voor ons erg belangrijk en we hopen daarnaast natuurlijk dat de website je een aangename shop ervaring biedt.

Het kwaliteitnagellak.nl  team bestaat uit jonge mensen met vakkennis en de nodige ervaring op gebied van nagellak. Kwaliteit Nagellak is dé nagellak specialist van Nederland. Ons enthousiaste team staat iedere dag klaar om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voor vragen of opmerkingen. Tevens zijn we constant bezig om onze webshop verder te verbeteren. Op het laatste moment een aanpassing aan je bestelling doorgeven is geen probleem. Want alles draait erom dat je zo snel en optimaal mogelijk gebruik kunt maken van je aankoop.

Ons verkoopteam houdt de marktontwikkelingen op het gebied van nagellak scherp in de gaten. Zo verschijnen er steeds nieuwe merken in onze webshop en passen we het assortiment aan op de laatste seizoentrends. Afhankelijk van de trends en het seizoen vind je in onze webwinkel nagellak in verschillende kleuren en stijlen.

Heel veel shop plezier!

Kwaliteit Nagellak / Digital Solutions Group BV
Monnikserf 19
5706 JM Helmond
Kvk nummer: 74101269
BTW nummer: NL859772391B01

e-mail:contact@kwaliteitnagellak.nl